lauantai 19. toukokuuta 2012

Minäpä kerron...
  Juuri tännään taas mietin tuolla meijän takapihalla metänreunaa ja pilivien purjehtimista katellessa että tässä se mielimaisema.  Täällä niin mielissään kesäviikonloput ja siinä sivussa viikotkin kulluu...


 
  Huomautan tässä vaiheessa että kuvilla ja jorinoilla ei niin minkäänlaista yhteyttä, hih sentään:)


  Minulla on vissiin tapana väännellä naamaani aikalailla . Hinku olikin näyttämölle vaikka kyllä tämä elämännäyttämökin on minulle ollut antosa.  Tästä päästäänki Jukka Puotilaan joka on taiteilija minun makkuun.  Hänkin on hyvä vääntelemään naamaansa jos joksikin...


  Vähän aikaa sitten huomasin olevani ihan lääpällään puuteleihin vaikka olenkin juuri koirille allerkinen.  Tahtoisin nimittäin olla kuin Cesar Koirakuiskaaja.  Ollappa semmottinen ote ja varmuus...
  Keittiöni ikkunasta näkkyy orava joka raivoisasti yrittää nakertaa pussinpohojan rikki että saisi itelleen koko aimoannoksen.  Tästä kyllä laitan kuvan...
  Tee jota meillä juuvaan tällä hetkellä on pakuritee.  Tekkee hyvvää kaikilla alloilla, lukekaatte netistä.


  Kappale kauneinta Suomea on vissiin siinä Erkki Junkkarisen vanahassa väännössä ja en ole koskaan syönyt saatikka maistanut lampaanpäävelliä...huh huh...


  Tulipa pitkä jaaritus, toivottavasti pyssyitte herreillä.  Haastettahan tässä väännettiin ja monet kiitokset  Tiiranpesän Marille kun minua muistit.  Toiseen vastaavan pallaan myöhemmässä jaksossa...Tämän haasteen jakamisen myötä lähetänki teille kaikille yhen kysymyksen : Mitä teit eilettäin aamulla kello kymmenen ?  Ja eikä ole mikkään pakko vastata, kuhan kyselen :)
  Ilahutit minua kovasti vierailullasi, elellään huolettomina niinku voikukan pörriäinen, parhain terveisin kammarin Lovviisa :)

14 kommenttia:

 1. Mukavaa jaaritteluahan tuo oli -niinkuin aina sinulla :). Eilen kymmeneltä olin töissä, kolme ensimmäistä työtuntia oli täynnä, normaali työpäivä menossa.

  VastaaPoista
 2. Pakuriteetä meilläkin juodaan :) Toivottavasti siitä olisi apua miehen diabetekseen. Mitä tein eilen aamulla klo 10? Nukuin :)

  VastaaPoista
 3. Heipsan!
  vaiettä pakuriteetä - siihenpä pitää tutustua - teenjuoja kun olen.

  Jaa - a, eilen klo 10 nukuin kun olen niin aamu-uninen zzz ZZZ ;)

  VastaaPoista
 4. Olipa kivan rento postaus :)

  Hetken mietin että mikäs päivä eilen oikein oli....Lillassa häviää ajantaju!!
  Perjantai....piti olla piiiiiitkä vapaa, keskiviikkoiltapäivästä maanantai-iltapäivään, mutta kun keli oli niin kökkö, niin menin muutamaksi tunniksi töihin -eli puhuin mukavia :)

  VastaaPoista
 5. Noi oravat ovat taitavia ruokaa hakiessaan.
  Hm, mitäköhän teinkään eilen kello 10 ? Jaa juu, mentiin metsäpolulla Himmun kanssa peräkänaa, Himmu edellä vikkelästi ja minä perässä vähemmän vikkelästi.

  VastaaPoista
 6. Ihanat jaaritukset, ja kuvat!
  Jaa-a, eilen kymmenen aikaan? Taisin olla aamupesulla mökin saunalla, :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa jaarittelua!

  Minä varmasti lueskelin päivän lehteä ja yritin heräillä...:)

  VastaaPoista
 8. Olisikin mettän reunaa ja hieman hiljaisuutta, mutta kun täällä Alankomaissa asutaan melkein toisten taskuissa... Eilen aamulla klo 10 join suunnilleen toista kupillista kahvia :-)

  Hyvää sunnuntain jatkoa,
  Katja

  VastaaPoista
 9. Minäkin haluaisin olla yhtä taitava koirankouluttaja kuin Cesar, mutta näillä avuilla mennään.
  Huolettomia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 10. Ketterä orava teillä. :)

  Kiitos niin kauniisti paketoidusta palkinnosta! Myös essu on aivan herttainen! Tulen käyttämään sitä ja varmasti se vilahtaa blogissakin kunhan pääsemme vohvelien paistoon!

  Mukavaa alkavaa viikkoa Lovviisalle!

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia, kyllä noita kelpaa näyttää ja katsella.

  VastaaPoista
 12. Hauskaa, meillä on sama maku, ostin samaista maatuska-kangasta, tosin ennätin jo myydä sen:)Siilityynyäkin ihastelin, en vielä antanut lupaa tilata itselleni.
  Ihania kesätunnelmia!
  Ilona

  VastaaPoista
 13. "Minulla on vissiin tapana väännellä naamaani aikalailla ."

  No niin on minullakin. Ja kun luin tuon lauseesi ja samalla ajattelin, että samaa teen minäkin... tahtomattani, niin esikoinen kiivahti vieressä "no mikä ihmeen ilme se tuo nyt on?!"

  Repesin täysin =D

  VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)