perjantai 25. toukokuuta 2012

Minäpä kerron part two


  Elokuun alussa suunnataan isännän kanssa Kreetalle.  Muutes möksällä olleillaan ja asuntomessut pittää taas tyttären kanssa tarkistaa.  Loma minulla kahessa erässä, soppii hyvin.  
  Reissussa tullee tehtyä aina ihan turhanpäiväsiä ostoksia.  Vimmeksikin puoli tuntia lentokenttäbussin lähtöön ja eiku matkalaukkuostoksille että saahaan kaikki tavarat mukkaan.  Tässä tilanteessa olin tosi tyytyväinen elämääni survoessani lempivillasukkiani lempiharrastusteni eli ulukolaisten sisustuslehtien välliin...

 En ennää muista harmittiko minua ne kaheksat kengät taikka kuusi isoa purkkia sitä taivaallista iholotioonia. Koska matkalla kentälle bussin ikkunasta allaalla rotkossa näkemäni rusinaiset henkilöautot ja jestassentäänvoikoollatotta romupikkulinjuri jättivät minnuun kyllä lähtemättömän vaikutuksen...

  Istuin erittäin epätavallisen hilijasena vaikka en ollukkaan suuttunut.  Paha äksy tekkee nimittäin minusta mykän.  Hiiren näkeminen taas saa minut hyppäämään mahollisimman ulottumattomiin ja ääntä ei säästellä.  Elikkä ei hiirestä minulle lemmikiksi...
  Uteliaana luonteena nautin koluta uusia paikkoja taikka vaan tuijotella ihimisten virtaa.  Koti aina reissun jäläkeen se suojasa  satama.


  Kiitos sinulle  Marru Matkanvarrelta mukavoista kysymyksistäsi.  Yritin rustata vastaukseni tuohon etelle.  Sinulle ja kaikille muillekin täällä kylläileville seuraakin kysymys :  Mitä tekisit justiisa nyt niin mieluusti ?
  Näihin vastauksiin ja kysymykseen vaikenee kammari tännään.


  Lämmin kiitos käynnistäsi ja lupsakkata toukokuun viimmestä viikkua, parhain terveisin kammarin Lovviisa :)

17 kommenttia:

 1. Ihan justiinsa nyt istuisin niin kovin mielelläni saunanlauteilla leppoisissa löylyissä, mutta koskapa suuntaan kohta fillarin kohti Lillaa, löylyt mennee tuonne puolille öin....

  Olipa kivaa fiilistelyä taas sun postaus.
  Hiiri alkoi naurattaa :D

  VastaaPoista
 2. Minäkin istuisin mieluiten nyt saunan lauteilla ja sen jälkeen tuijottelisin kuistilla järven selälle... huomenna sitten! Leppoisaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Taitaisin haluta just nyt... ihan just tätä! Filtin alla, soffan nurkas, tietsikka sylissä ja kommentoida teijän ihania blogikirjotuksia!!! Mitäs muutakaan, päivän olen viettänyt ulkona auringossa ja nyt vähän väsynyt, joten tää on mukavaa puuhaa :))

  VastaaPoista
 4. Tyttöni tuli just tänä aamuna 8 päivän reissulta Kreetalta. Olivat luokkaretkellä siellä Chanian lähellä Agia Marinassa.:)

  VastaaPoista
 5. Ihan nyt justiin haluaisin mennä nukkumaan (kun vain malttais). Oltiin tänään töistä kevätretkellä ja nyt on takki tyhjä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Minä varmaan mieluiten istuisin juuri näin näpyttelemässä viimeisiä kommentteja ennen siirtymistä makkariin vatupassiin ja luukut kiinni. Yksinolemisessa on se hyvä puoli, että vaikka perhettä kaipaakin, saa tehdä just mitä itse sattuu huvittamaan. Niinkuin nyt.

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus ja niin ihanat kuvatkin taas!
  Taidan keittää kupposen kahvia ja lähteä ulos juomaan sen:) Se tuli mieleen kun kysyit mitä tekisit justiisa nyt mieluusti?

  Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
 8. Miten somia orvokeita ootki löytäny! Niistä on ilua koko kesäksi ja pitkälle syksyyn.
  Ekana tuli mieleen että systerin luo Tukholmaan pitäs päästä mahollisimman pian =)Mutta rilli lämpiää kohta ja lapsi tullee syömään.
  Mukavaa lepposaa viikendiä.

  VastaaPoista
 9. ihania kuvia ...
  mieluiten nyt oisin jo matkalla Brysseliin...mutta lento lähtee vasta huomenna. eli kohta :)

  VastaaPoista
 10. Suloisia orvokeita! Justiinsa nyt tykkään istua tässä koneella aamutakki päällä ja vierailla blogeissa :)

  VastaaPoista
 11. Jäin miettimään tuota sinun ilmaan heittämää asiaa ja ei oikeastaan ole suurempaa asiaa kuin palata retkiltä omaan kotiin:)

  VastaaPoista
 12. Kauniit kuvat kivoin kertomuksin:)
  Nyt justiinsa olen menossa suihkuun ja sit katsomaan kauniita unia ja toisella silmällä oman kullan kuvia se vasta onkin huvia!:)

  VastaaPoista
 13. Meillä on "ongelmana" Suomen lomat ja se määrä tavaraa joka sieltä aina lähtee mukaan. Toistaiseksi olemme säästyneet ylipainolta, mutta eiköhän sekin rajapyykki jossain vaiheessa saavuteta ;-)

  Mukavaa viikon jatkoa,
  Katja

  VastaaPoista
 14. Kiva käydä täällä heti aamusta tunnelmoimassa, hassua minä olen äksynä myös aivan mykkä, mitä sitä aikaa huutamiseen tuhlaamaan, kunnon mökötys auttaa:)

  VastaaPoista
 15. Hauskoja turinoita ja kauniita kuvia!:)

  Justiinsa nyt nuuskisin mieluusti puutarhan tuoksuja ja hengittelisin syvään aamuauringossa. Mutta kun on poskiontelontulehdus ja silmät, nenä + suu niin tukossa, ettei voi kuin haukkoa happea kuin pallokala kuivalla maalla. Tytärkin totesi että "kuulostat äiti ihan hassulta"! Ja näytän myös, tosi hassun hauskalta:D

  VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)