tiistai 26. lokakuuta 2010

Pari tunnelmapläjäystäVoi maaliman onnessa miten ihanata,vissiin viimeiset lehet haravoitu tälle syksylle.Onhan se vissiin outoa, että tykkään tuusata ja haravoija tuolla pimmeessä ja melko kalsiassakin.Mutta siinä on hyvä fiilis,ei maha mittään.Ja sitte mukavaa tulla sisälle ja keitellä iltakaffeet....kera Kultarannan pumpulikakun ne sitte nautiskella,nam,nam.
Lisäksi on tännään harrastanu ekstreme-pyöräilyä jarruttomalla mallilla.Meni nimittäin aamupakkasilla fillarista takajarru ihan tunnottomaksi,lonksuu vaan. Elikkä mulla tännään ollu jarrujalka.
Luntakin sateli aamulla niin ihanaisesti,jopa sakkeesti...Ossaispa laittaa tänne sivuillekin ...siis kohta...sen lumen satelemaan. Mutta oon niin novviisi vielä näissä hommissa.Tämä blogikin pitäs saaha tuunattua hieman enemmän itteni näköseksi. Mutta kukkaan ei oo seppä syntyessään...harjotellaan ja opiskellaan...niin ja kysytään viisaammilta:)
Mies oli muuten illalla hieman...noo...siis ilmeisen iloinen...vaiko huvittunut....kun napsin kuvia kotoa. Kyseli,että kuvasinhan hänen lompakkonsakin etteisen pöyvältä....??? Jep,ihan niinku siinä ois jottain kuvattavaa...
Lepposaa iltaa,Salkkarit alkaa.

2 kommenttia:

  1. Onpas somia kuvia, ihan silmä leppää niissä. Joko sait sen pyörän jarrut toimimaan? Ettei vaan vahinkua pääsis sattumaan.
    Epäilemättäkuitenkintoisaalta =)

    VastaaPoista
  2. Ristohan ne jarrut kuitenkin korjasi ja pääsit turvallisesti pois töistä! ;)
    Mukavia kuvia! Ja kohta tulee postissa koristenauhaa ja pitsiä, että pääset sipostelemaan!

    VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)