sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Lazy Sunday part two

Tässä meikäläisen rentoutunut olo-ja ilmeasento. Mukavassa nojatuolissa,jalat vanhalla,paljon elämää nähneellä pallilla.Käsissäni tietysti pyörittelen jottain ihanaista lehteä. Viimeaikainen innoittajani on ollunna Maalaisunelmia-lehden joulunumero.Palli on lapsuuvenkojistani.Tapasin pienenä siinä istuskellen kuunnella lauantaisin Matti Paalosmaan juontamaa Listaa. Eläväisen sorttisena ja erittäin tanssitaitoisena Dannyn Kesäkatu aina innoitti minut mittailemaan karvalankamaton reunakuvioita ja venyinkin uskomattomiin tanssikuvioihin. Aikapoikien Iltatuulen viestistä en olisi niin piitannu,se mokoma kun oli niiiiin pitkään listaykkösenä. Katrihelenan Puhelinlangat laulaa oli hitti.Jorausasuna oli äitin kutoma liivihame ja panlonpossanoova,väri taisi olla sinapinkeltanen.
Kuvassa viimesunnuntaina vilauttamaani Kreikan lomajalkaa koristaa tyttären kutomat somat tossukkapalleriinat. Tässa asiassa omena on puonnu kauas puusta. Tämä aiskä ei nimittäin paljon ole neulontavinkkejä tyttärelle antanu.Taitaa olla mummon peruja.Yhessä tekivät  sitä kuuluisaa villasukan kantapään pyllistystäkin kauan, kauan sitte.Tulipa nostalkiaa. Lepposaa sunnuntaita...:)

3 kommenttia:

  1. Tulinpa kurkkimaan ken oli tullut minun blogini lukijaksi! Kiva kun kävit!!

    VastaaPoista
  2. Voi että on ihanat tossukat. Kylläpä kelpaa varpaitten niissä lämmitellä. Mahtavaa että nuoret nykyisin innostuu ihan itte neulomaan ja virkkaamaan =)

    VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)