lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kätevien kysymysten äärellä  Minua muistettiin mukavasti täältä Norjan lounaisrannikolta. Marianna kirjottellee sieltä hurmaavata blogiaan, kannattaa tutustua, lämmöllä suosittelen :)
  Haasteessa vastaillaan viiteen kysymykseen, jotenka aletaampa.  Pistän välliisä aina pilikkikuvia viikon takaselta Hailuovon reissulta...
  Ihhailen ja ihastelen suuresti aina kaikkea ja kaikkia.  Musikaalisuus, käjentaijot ja suuri viisaus herättää huomioni... Kreikassa tykkään matkustella vaan kyllä ne kaukomaatkin kovasti kiinnostaa.  Tyttären ja miniän kanssa suunnitelmissa matka New Yorkiin ennen jottain joulua... Piän kovasti kaikesta vanahasta töynästä.  Käjenjäläki ja ajanpatina  aina pop...
  Parraimmat kesämuistot ovat vatuntuoksuset kesäreissut Puolangan mummolaan äitin kanssa.  Pieni, pyöreä ja aina ilonen Anni- mummo teki huuppaakin.  Turun saaristossakin vietetty unohumattomia hetkiä pikkuruisella Lillpensoorin saarella...  Nauran ja itken yhtä heleposti.  Ikävintä minusta on ihimisten kierous, omanevuntavottelu ja ulukokultasuus.  Liputan aina reiluuven, ystävällisyyven ja oikeuvenmukasuuven henkeen...

  Haastetta jatkasinkin kysymällä että mitä kuuluu juuri Sinun päivääsi ???


Tännäänkin ollut oikein komia päivä.  Tuuli vaan riepoo niin vietävästi.  Erittäin viliposan tunteen sai aikaan kun tuossa jokiuinnilla piipahin.


Oikein myönteisiä tuulia tuleviin maaliskuun päiviisi toivottaa kammarin Lovviisa :)14 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoisia kuvia!
  - Ai mitäkö kuuluu minun päivääni...? Aurinkoa, vähän väsymystä huonosta yöstä... ja nyt aattelin lähtee ostaa varoiksi särkylääkettä!
  - Minä ja mun jomottava hammas lauantaipäivänä :))

  VastaaPoista
 2. Ihanan valoisia kuvia. Niissä huokuu kevät.
  Ja mitäs minun päivääni, no, vähän siivoilin ja tuulettelin ryijyä tuolla kylmässä tuulessa ja teietenkin oita ilkoiluja Himmun kanssa. Lankakeräkin on muuttunut lapaseksi päivän mittaan. Ihanaa jatkoa maaliskuuhun.

  VastaaPoista
 3. ♥oiii, miten kauniit, keväiset kuvat!

  VastaaPoista
 4. Tähän päivään kuuluu/kuulu:
  - aamulla lähin lenkille, mitä ei oo sit tapahtunu hetkiin
  - kotiin tultua heitin petivaatteet ulos ja osan koneeseen ja siivosin makuuhuaneen
  - ihailin ikkunoitten takaa aurinkoista päivää, ku aamusti huamasin kuinka kylmää siä todellisuudes oli
  - sit mentiin kyläileen ja nyt oon tässä :)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus Lovviisa, ja voi kun tuli ikävä pilkille!
  Päivän kuulumiset:
  - postauksen teko omaan blogiin
  - narsissien osto ja istutus ulos
  - kiva löytö facebook-kirppikseltä; komuutti kotiutettukin jo!
  - saunaa, pizzaa, ja herkkuja
  - blogikierroksella tässä nyt ollaan, :D

  VastaaPoista
 6. Voi, mitä kuvia<3 Tämä päivä on tehty Hugoilusta, postailusta, shoppailusta, kotoilusta ja kokkailusta. Listasta puuttuu se, mitä olisi pitänyt tehdä eli siivoilu:D

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat ja vastaukset♥
  Minun päivään kuuluu tänään leppoisaa sunnuntain viettoa:)
  Ihanaa sunnuntaita Lovviisa!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat, pilkkiminen on sitten mukavaa :) Tänään päivän ohjelmaan kuuluu kotipitäjässä käynti (vielä lähempänä teitä :)) ja kävelylenkki, siinäpä sitä!

  VastaaPoista
 9. Onpa keväiset kuvat! Tähän päivään on kuulunut aamuinen juoksulenkki, ruuan laittoa ja kasvihuonesuunnitelmia. Luvassa on vielä vähän töiden tekoa ja miehen kanssa lähestyvän matkan suunnittelua. Ihanaa päästä reissuun!

  VastaaPoista
 10. Niin selkeät ja reippaat kuvat ja eväätkin on nostettu esille:) Rehelliset ja oikeudenmukaiset vastaukset, joita mieluusti kuuntelee, hyvä Sinä!
  Minä olen ollut lenkkeilemässä ja kastellut ulkokukkia, niin ihmeelliseltä kuin se tuntuukin juu u nimittäin sinivuokot kukkii!:) Jouluruusuille annoin lämpöistä vettä, sillä viime yö oli pitkästä aikaa kylmän puoleinen. Ja juuri hetki sitten täällä alkoi näkyä lumihiutaleiden leijuntaa, oijoi siitäkin on aikaa:) Ihmettelemistä ja miettinnän ihanuuden merkeissä on tämäkin päivä tässä tähän vierähtänyt.
  Leppoisaa illanjatkoa hyvin mielin tässä toivottelen ja vielä tätäkin kautta Rommille terkuset:)

  VastaaPoista
 11. Tänään oltiin 6-vuotiaan pojanpojan kanssa elokuvissa(Madacaskarin pingviinit) ja sen jälkeen vielä hampurilaisilla. Oli kyllä vauhdikkaita ja vaarallisia tilanteita yllin kyllin,arvaahan sen,kun pingviinit hoitavat agenttien tehtäviä. Fafa lienee ollut ihan peloissaan,kun näytti välillä ummistelevan silmiään..(; Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Kiva, kun lähdit mukaan :) Hyvät vastaukset ja kerrassaan ihanat kuvat. Aloin tässä ihan haikailla grillatun ahvenen perään .... aah! Oikein hyvää alkanutta viikkoa sinne teille!

  VastaaPoista
 13. Onpas hienot kuvat aurinkoiselta pilkkireissulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilolla lukkiin päiväohojelmianne, pitäs vissiin usseimmin kysellä ettää mitä kuuluu ? :)

   Poista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)