sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Auringon lummoissa  Tekipä terrää parin tunnin lenkki Rommi- koiran kanssa.  Että ossaaki olla pikkukoiralla vetävä askel. Ihan etuhampaita kivistää kun piti vaan hymmyillä tuolla auringossa ja tuulessa...

  Kovasti jo pittää suunnitella takaterassin kessää...


  Taitaavat merelliset tuulet puhaltaa. Sininen, peessi ja valakonen rippauksella punasta ovat ensi suven värit...
  


  Perunanarsseja olenkin jo ulukoiluttanut etupihalla ja oottelen kovasti ensimmäisten orvokkien ilimaantumista Bauhausiin ja Lidliin.
  Vaan nyt makujen maahan.  Meillä syyvään tännään lohiriisilaatikkoa Meidän safkaa -malliin...


  Voikaatte hyvin ja illoitaan auringosta ja valosta, parhain terveisin teille kaikille kylläilijöille kammarin Lovviisa :)


12 kommenttia:

 1. Perunanarsissit yrittävät työntyä maasta meilläkin mökillä, mutta nyt varmaan kasvu vähän hidastuu kun tuli taas kylmät ilmat.
  Lohiriisilaatikko kuulostaa hyvältä. Sellaista pitää itsekin tehdä jonain päivänä.

  VastaaPoista
 2. Kylmälle tuntuu ilma nyt, kun plussakeleihin on tottunut ;) Ihania perunanarsisseja!

  VastaaPoista
 3. Täälä puhaltelee kans merituulet ja välistä pohjosestaki. Mökkikauden alkua ootellessa olen jo valmistellu sinne vähä kaikkee kivaa. Sulias ny vaan jäät, että saatas paatti mereen. Komia on pottunarsissit sulla.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja etenkin ihailin perunanarsisseja miten voikaan olla kaunis kukka, hmm pitää itsellekkin hakea noita kukkia..ostin keltaisia narsisseja ihan robbarista mutta kuinkas ollakkaan tänään ne oli pitkin pöytää..oli liian pitkiä ja levällään kuin jokisen eväät ei muuta kun sakset käteen ja laitoin maljakkoon veteen ne kukat..no voihan ne mukulat sitten laitaa keväällä maahan :)

  VastaaPoista
 5. Minun narsisseille on käynyt samoin,että venähtävät ja kaatuvat. Perunanarsisseja en ole koskaan omistanut. Kauniita!

  VastaaPoista
 6. Ihania perunanarsisseja! Kyllä tuntui kolkolta ilma tänään, juuri kun ehti tottua lämpimään. Onneksi se kevät tulee oikeasti pian:)

  VastaaPoista
 7. Kauniita kukkia Oikein keväistä, mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Ihana tunnelma kuvissa!
  Oikein mukavaa maanantaita ♡

  VastaaPoista
 9. Minulla orvokit kasvaa jo ikkunalla...siis siemenestä kasvatetut ovat jo pinnalla..:)

  VastaaPoista
 10. Nuo perunanarskut on ihania!
  Ja orvokkeja oottelen minäkin jo kovasti!

  Aurinkoista alkanutta viikkoa!
  -k-

  VastaaPoista
 11. Kauniita ovat nuo perunanarsissit. Orvokkeja minäkin jo olen ehtinyt kauppoihin kaivata. Huomenna jotain siemeniä istuttelen talven törröttäjistä eli punahattua ja valkoukonhattua olis tarkoitus lisäillä. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)