perjantai 8. kesäkuuta 2012

Hemma igen


  Voiko kolomen kilometrin päässä kotua asua hotellissa ja olla niinku lomalla ?  Voipa hyvinni, justiisa tässä päivällä pallailin niska- ja hartiavaivasten kuntoutuksesta...


  Tekipä hyvvää ihimisen kuulla että näin romun ei kannata hötkyillä entiseen malliin ja pittää etetä pienin askelin.  Kotikaupunkiakin tuli kateltua vähän niinku turistin silimin...


  Oikiastaan ihan lummouvuin näistä maisemista...
  Aatelkaa, koskensolinaa keskellä kaapunkia.  Ja täällä voisin asustaa.  Pitäskö käyvä laittamassa lappu ovveen että ottavat yhteyttä jos haluavat myyä kotinsa...


  Nämäkin jo kukkivat, huomenna maljakko tuluvilleen keltasta...
  Tässä oiva maamerkki, Tietomaan torni...


  Nyt teen tämän, näilläkin ilimoilla, vissiin toppatakkiin pittää sonnustautua.  Ihhailen kirsikkapuuta, omppupuun pulleita nuppuja ja olen vaan...
  Niin kovasti kiitoksia kun meillä täällä vierailit, pietään kessää kolleista ilimoista huolimatta, parhain terveisin kammarin Lovviisa :)17 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia oletkin ottanut. Tässä sen näkkee kuinka pitkä maa meillä on, ei meillä kuki niittyleinikit ei vielä meinaakkaan ja just ja just tuomi on paikoin kukkaan tuloillaan:)Tänään noin kymmenen asteen tuntumassa, kuitenkin plussaa. Kylmääää on.

  VastaaPoista
 2. Kauniita on maisemat, tuo koski aivan mahtava ja keskellä kaupunkiako on?
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kaunista, Lovviisa!

  Ja uskon täysin, että kotikaupungista (tai -maakunnasta) voi lumotua täysin ! Ei pidä aina mennä merta edemmäs kalaan ;D

  Tuli todistettua itsellekin tänään...

  Suloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Voi hyvin olla kolmenkilometrin päässä lomalla...olen kokeillut, kun olin kuntoutuksessa 10 päivää, enkä kertaakaan kotoa käynyt....:)

  VastaaPoista
 5. Voi hyvin olla kolmenkilometrin päässä lomalla...olen kokeillut, kun olin kuntoutuksessa 10 päivää, enkä kertaakaan kotoa käynyt....:)

  VastaaPoista
 6. Monta vuotta olen suunnitellut katselevani omaa kesäkaupunkiani turistin silmin, aina se vaan on jäänyt syystä tai toisesta....taitaa jäädä nytkin ja syy on aika hyvä :)

  Nytkin täällä "syyn" kuistilla lämpinän päivän viileässä illassa.

  VastaaPoista
 7. Ihania maisemia ja kuvia, näin se vaan on, että lähelläkin on kaunista, kun vaan osaa oikein tarkkaan katsoa!

  VastaaPoista
 8. ihania kuvia ja ihanaa tuo sun kirjoituskieli :)

  VastaaPoista
 9. Aaahhh hotelli-loma ja hotelli-aamiainen :)

  VastaaPoista
 10. Kaunista!
  Kyllä sitä "kotinurkista" löytyy kaikenlaista ihanaa, kun vaan ymmärtää katsoa :))

  VastaaPoista
 11. Hienosti olet oivaltanut lähitienoon lumouksen. Sitä kun yleensä kurkkii enempi aidan taakse vihreämmän ruohon perään.
  Kauniita kuvia. Ja tuo soliseva puro keskellä kaupunkia on hurmaava. Onnellinen hän, joka tuollaisessa maisemassa saa asua! Kiva postaus!

  VastaaPoista
 12. Hyvin voi olla olla hotellissa yötä. Heinäkuussa häät hlinnassa ja minä menen Aulangolle yöksi enkä vanhempieni luokse. Ihana kun saa nauttia Aulangon kansallismaisemista paikan päällä eikä vaan autolla käydä siellä.
  Kauniita maisemia olet tallentanut reissullas. Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 13. juu ei tarvitse kuin nurkan taakse kurkata niin hotla odottaisi...ja joki virtaa ja koski solisee...totta!
  Kauniita paikkoja ois täällä koto Suomessa yllin kyllin joit ei kyllä kerkiä nähdä tässä elämässä!

  VastaaPoista
 14. No kyllä tuollaisista maisemista lumoutuu vähemmälläkin :-) Vajaa kuukausi Suomen lomaan ja tuskin maltan odottaa, varsinkin kun näkee tällaisia ihania kesätunnelmia kotimaasta :-)

  Vai niska-hartiaseudun vaivoja. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin todeta että ne on ikäviä. Itse olin jokunen vuosi sitten melkein pari vuotta enemmän tai vähemmän pois työelämästä ko. vaivojen vuoksi. Toivottavasti kuntoutuksesi tepsii!

  t. Katja

  VastaaPoista
 15. Juu, tälläki hetkellä kattelen olohuoneen ikkunasta kotikaupungin nähtävyyttä, vesitornia, josta näkkee koko kaupungin ja saapi tornikahvilassa hörpätä kahvit paakkelsin kanssa.
  Nämä nähtävyydet ovat vissiin liian lähellä.

  VastaaPoista
 16. Iloista lomaa sinulle ♥ Joskus sitä ei nää liian lähellä olevia asioita. Kauniita kuvia kotikaupungistasi ! Mä sain myös taas todeta että pitäis hyväksyä vaivansa ja elää niiden kanssa, lauantaina Linnanmäellä ja nyt on taas kovat kivut niskassa(kulumavikoja), viime vuonna tuli pitkä sairasloma samaisen reissun jälkeen :( Eli pitäs vissiib tässä iässä jo oppia ;)

  VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)