lauantai 5. maaliskuuta 2011

Buenas tardesta vaan...


...Ja lupsakkata lauantaita.  Vesijuoksussa tuolla käväsin ajatuksia huuhtomassa ja kehoa kuntouttamassa.  Kovasti olen lajjiin tykästynyt.  Aluksikkaan ei tarvi paljon katella kun ei nää mittään.  Rillit jätän nimittäin pukukaappiin.  Toiseksi en kamalasti kuulekkaan mittään .  Jostain kumman syystä minulla soi aina vaan koko urakan ajan se piisi joka vimpaksi autossa raikaa ennenkuin pyörrän uimahallin pihhaan.  Tännään nonstoppina oli Don`t worry be happy.  Ois kyllä voinu sattua hoopompikin kappale...Elikkä tyytyväisenä matkasin marketin kautta kottiin.
  Ja kauppakassit purettuani yhä tyytyväisenä kattelin tätä uutta hyllyäni tässä keittiön seinällä.  Pitkään oon soppelia haeskellu ja ihan kuvan perusteella Wanilla Rosesta sen tilasin. Vähän siinä vielä sisällys hakkee muotuaan ja tavara paikkaasa mutta nyt näkymä tämmöttinen.


  Sitte mukavaksi lopuksi ei jäniskevennys vaan källi kuva kurresta.  Eilettäin aamuna kolome oravata ajeli tuossa meijän takapihalla talininttejä pois naapurin laittamilta ruoka-apajilta.  Juosta rommuuttivat pitkin ikkunapeltejä ja hankija ja hättyytelivät pensasaijan suojaan atrialle asettuneita tintteja. Ikkunassa kyttäsin ja sain kuvan väliaijan takkaa kurkkivasta kurresta.  Tuuli somasti heilutteli sen korvatupsuja.   Näihin kuvviin ja tunnelmiin taas täältä kammarista...Lämpönen kiitos kun kylläilit luonani ja rentouttavvaa viikonloppua ja tulevaa viikkoa niin lomalaisille kuin työssä pakertajille toivottaa Lovviisa:)

13 kommenttia:

 1. No kuurre-herrahan se sieltä kulman takaa kurkistaa... ihana kuva.
  Hieno hyllykkö..:)
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana lautashylly!! Kauniisti sointuu kaikki lautaset ja esineet siihen. Kunpa meillekin mahtuisi tuollainen iso lautashylly keittiöön.. Ja niin suloinen tuo kurre :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihana hyllykkö, tavarat hakee kyllä paikkansa ja sitten onkin jo aika vaihtaa niiden paikkaa...täällä ainakin on muuttoliike käynnissä alvariinsa :D
  Hyvä tuuri kun sait oravasta kuvan, söpö otus !
  Rentoa lauantai-iltaa kammariin <3

  VastaaPoista
 4. Hauska kuva kurresta :D

  En viitte edes kertoo mitä aikanaan kävi mun puunväriselle hyllylle....aika sitten, ennen kun tuli edes mieleen, että jotain vois jopa MAALATA! -ja että vielä jopa valkoseks!

  Noh, toivottavasti sde löys hyvän kodin :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis lautashylly ja söpö kurre.
  Laitoin muutes sulle vastauksen siitä talonpoikaisarkusta sivulleni :)
  Mukavata viikonloppua !
  - Tiina -

  VastaaPoista
 6. Vastavierailulla :) Sulla on kaunis blogi.

  VastaaPoista
 7. Vau, mikä pikku ystävä sieltä veikeästi kurkistaa!!
  niiden rallia meidänkin katolla voi usein aamuisin kuunnella:)
  Ihana tuo lautashylly,
  siihen sopii paljon aarteita!

  Kivvaa sunnuntaipäivää merimaihin:)

  öiset haliterkut ystävälle
  Päivi

  VastaaPoista
 8. Suloista sunnuntaita sinne ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥

  VastaaPoista
 9. Suloinen lautashylly, minullakin hakusessa vielä.

  VastaaPoista
 10. Mää oon ihan love sun tappaan kirijottaa. Ja ihana ku sitä vilijelet. Itte oon pohojanmaalta kotosin, joten siksikin se iskee niin kypällä. Kiitos sulle kaikista hetkistä, naurattanu on ajoittain aika kovastikki. Oma puhekieleni ja olemukseni on satarosenttista pohojalaisuutta, mutta blogini pyrin pitään kansantajusena., juu nou vat ai miin ??

  VastaaPoista
 11. Komia on hylly ja sieviä tavaroita.
  Mulla soi kansa melekein aina korvissa joku kertosäe, välillä ihan ärsyttää. Tieten se on joku niistä mitä ratiossa soittaa renkuttavat kymmenen kertaa päivässä.
  Veikeen kuvan sait kyttäävästä tupsukorvasta...tai kumpi kyttäsikään kumpaa.
  Pirteetä viikkoo sinne suunnalle.

  VastaaPoista
 12. Vesijuoksuun täälläkn tykästytty ja vesijumppaan.

  Aah,mikä hylly.Lähes samanlainen kuin meillä.

  Mukavaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)