tiistai 22. helmikuuta 2011

Tuli minulle tämmöttinen...

...Nimittäin Mummun huushollin ikivirtava loputonta ja jatkuvaa rojektitoimintaa harjottava Pepi muisti minua näin nätisti.  Lämmin kiitos huushollerskalle:)

 
  Tulleekohan nyt tupla vai kuitti...Eikäkö kiperien kysymysten äärelle.

  Milloin aloitit blogisi? Olipa muuten lokakuun kaheskymmeneskolomas ja lauvantai ja viimme vuonna.  Piti muuten luntata tuolta historiaa havisevilta sivustoilta.  Elikkä huomenna neljä kuukautta jos laskut pittää paikkasa.  Olttin käyty tyttären kanssa tutustumassa uuven uutukaiseen Halpa-Halliin kärkkäreitten ja tarvittavien tavaroitten merkeissä.  Siinä sitte tuunattiin kotona kynttelikköä somemmaksi ja ilmeisen hyvin tuloksin.  Tytär sitte virkko että jos sulla ois äiti se blogi niin otettas tästä kuva.  Vartin päästä oli blogi mutta kuva jäi ottamatta kun kamera puuttu:)

Mistä kirjoitat blogissasi?  Polttavista maalimanpoliittisista asioista.  No en vaiskaan...:)  Näpsin kuvia ( se kamera piti sitte ostaa ) ja niistä keksin kaikenlaista.  Ehkä tämä on semmottista kevyttä kenttälukemista.  Mukavalle mielelle ja rentouttaviin tunnelmiin saattelemista...

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?  Empä ole vielä kahta samanlaista blogia tavannu vaikka aikas pitkään olen täällä lukijana tahkonnu.  Tähän soppii tyrkätä miehen lempilausahus : Eläköön erilaisuus!  Tykkään kyllä kirjotella puhekielellä.  Se ikkänkuin soppii minulle vaikka aina murteelliset lausahukset eivät taivu kirjotetuksi tekstiksi.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?  Reenaan menestysrommaania varten.  Ehkä ensi joulumarkkinoille...:)

Mitä haluaisit muutta blogissasi? Jaahas...Jos mennä tököttelis jonkin aikaa ihan tämmösennään.  Kattelis ja kuulostelis .  Aikahan se  tekkee tehtäväsä.

Menipä äkkiä.  Tämähän se mukavata oli tämä vastailu...  Nyt sitte kaikki mukavat blogiystäväni halloota:  Napatkaapa mukkaanne täältä kammaristani tuo sammainen tunnustus ja valitkaa vaikka mieluisin kysymys josta ois helppo tarinoija.  Yksinäänhän täällä ei nimittäin ois niin yhtään kivvaa.  Paha mieli ja päivä pilalla sannois taivalkoskinen työkaverini ja hyvä ystäväni. 

Lämpönen kiitos kun jaatte blogilantiaa kanssani...Näihin kuvviin ja tunnelmiin...Terveisin kammarin Lovviisa:)

 

 

9 kommenttia:

 1. Olipas taas somasti kirjoitettu:)
  kyllä sinusta uus Päätalo tuota vauhtia
  kehittyy kun harjoittelet!
  ja se siun työkaveris on meidän pikku kylästä joten hih..terkkuja hälle:):)

  leppoiset iltapäivä terkut Lovviisalle ja onnittelut samastasi tunustuksesta!
  kerrankin meni just oikeaan ositteeseen...

  hlirutistus
  Päivi

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kammarin Lovvissa ♥♥
  Sä olet pettämättömän ihana tuolla omalla tyylilläs♥♥
  _0/ jee!!

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea tunnustuksiasi, ja todellakin sinulla on ainutlaatuinen blogi juuri tuolla ihanalla murteellasi kirjoitettuna ;D Ja silmää sinulla on selvästikin kauneudelle...

  Iloa viikkoosi <3

  VastaaPoista
 4. Olipas mukavasti kirjoitettu :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Onnea Lovviisa! Jatka sammaan malliin. Kiva lukkea puhekielellä kirjotettua tekstiä, kun vielä kuulostaa tutultakin. Kiivva viikon jatkoo!

  VastaaPoista
 6. Otatko laukkuhaasteen vastaan. Minä haluan nähä laukkusi sisällön:) Onnea tunnustuksesta ja mukavaa viikonloppua.

  Kuva on söpön kaunis, hempeä.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa jäähä ootteleen sun rommaania ja siittä se vasta tiiliskivi tulleeki korioihin kansiin puettuna ja taatusti pistän sen tupakkipöyvälle koristeeksi =) tietenki luetun jäläkeen. Hmm vaalianpunakantinen varmaan ;)
  Mieluisia on sun jutut ja kuvat eelleenki.

  VastaaPoista
 8. Onnea tunnustuksesta!
  Kiva oli lukea nämä viisi kohtaa!:) Kunhan menestysromaanisi ilmestyy luen sen takuulla kannesta kanteen:)
  Mukavaa viikonloppua ja alkavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
 9. Mahtava kirjoituspläjäys, kiva lukea kera kauniin kuvan lopussa. Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)