perjantai 28. tammikuuta 2011

Meiltä sieltä ja täältä

Täältä Lovviisan kammarista haluan niin kovasti toivottaa kaikille kevväistä perjantaita:)  Ilma on nimittäin kuin linnunmaitua...Aurinko pilikistellee puitten takkaa, lintu laulaa, vesi tippasee räystäältä ja tuulikin niin leppeätä, oisko lounatuuli.  Eipä voi oikein muuten kun mieli kevveenä tämmöttisenä päivänä kuljeksella.

Kohta tullee kolomekymmentä vuotta siitä kun rakenneltiin meijän ensimmäistä yhteistä pessää opiskelija-asuntoon yliopiston kuppeeseen.  Meijän tytär assuu nyt siitä sillosesta kämpästä parinsaan metrin päässä.  Ei ois sillon uskonu jos joku ois ennustannu...Ylen onnellisena vyöräsimme Pelastusarmeijan kirpputorilta ostamamme Artekin soffan ja tuolin uuteen kottiin. Hyvin suoraviivasta ja pelkistettyähän meillä olikin.  Kaikki turha oli karsittu, värreinä pirteä peessi ja valakonen, rippaus mustaa.
Keskustan yksiövaiheen kautta muutettiin sittennii lähiörivariin, kolmioon.  Kolome lapsukaistakin meille siihen pyörähti vähän reilun vuojen vällein.  Ja erittäin pelkistettyä oli rouvan sisustusmaku.  Esikoinen oli kyllä aikamoinen "raivaaja", joten ne vähhäiset esineetkin oli nostettava korkeuksiin.  Mutta verhot meillä oli ja mattojakin  alako ilimaantummaan:)


 Tässä nykysessä rivarin päätyssämme ollaan tahistu jo kaheksantoista vuotta.  Ja nyt sitte ihan uusnuorna parina  kahelleen jo pari vuotta.  Ja ei ole nykyään pelekua pelekistetystä sisustamisesta.  Tykkään niin kovasti rakennella asetelmia pöyville, hyllyille ja ihan mihin vaan.  Talonpoikasta, rustiikkia ja rososta.  Paljon kukkia ja soppelisti tingelitangelia.  Kummipoika aina kääntelee tavaroita käsissään; ristejä, enkeleitä, madonnia ja ihanan aijosti kyselee että miksi teillä on kotona niin paljon näitä kirkkotavaroita?:)
Tässä vielä tuoreet ihanaiset reilun kaupan ruusut. Voisimpa tuoksunkin välittää etteenpäin, aika huumaava...
Ja eikä heitetä karhua kaivoon ennenku on poltettu kynttilää molemmista päistä:)  Elikkä näillä taas mennään...
Oikein lepposata viikonloppua toivottaa kammarin Lovviisa:)


 

10 kommenttia:

 1. oi, miten somia kuvia ja
  ihasti kerrottu postaus!
  tuossa tuli asiaa enemmän kuin tunnustuksissa konsanaan...
  meilläkin on tosi ihana sää,
  aurinkoa ei tosin juuri näkynyt mutta että nollassa!
  harvinaista tälle talvelle!

  leppoiset viikonlopun
  toivotukset ystävälle!

  lämmin halaus,
  Päivi

  VastaaPoista
 2. OLipa mukava kuulla elämästänne. Mukavaa viikkonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mukavia tarinoita :) Runsaat asetelmat, kukat ja tingelitangelit on kyllä ihania sisustuksessa kuten kauniit kirkkotavaratkin :D Lapset on niin hauskoja kommenteissaan :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva tarina -ja ihana kun tulee omalla murteella :DD *mie tykkään*

  Elämässä pitää ollakin tingentangelia, mä olen vähän huono sillä puolella (laiska siivooja!!) mutta kattella on kiva :D

  Ihanaista viikonloppua ja kiva kun kynsikät kelpaa :)

  VastaaPoista
 5. Nauttikaamme viikonlopusta...ja toivotaan että aurinkokin paistaisi..

  VastaaPoista
 6. Hei vaan ja kiitos mukavista jutuistasi =)
  Ompa soma tuo "Poppasen neiti" varjoinesa. Hyvin osaat kuvia ottaa. Aah nuo ruusust on kauniita, taidanpa tänään mennä kukkakauppaan.
  Kevät kyllä ihan tuli jo ja plussan puolelle sai ensimmäisen kerran tälle talavelle. Kyllä tästä kaikesta niin virkustuupi jo. Laitahhan lissää kuvia.

  Mukavaa viikonloppua =)

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus! Kirkkotavaroita XD, hyvin sanottu.
  Kauniita esineitä kuvissa, kyllä ruusut melekein tuoksuu tänne asti. Täälläkin räystäät tippuu, jos ei vettä niin kohta lumen painosta alas.

  VastaaPoista
 8. Niimpä se menee ja maku muuttuu sisustuksenkin suhteen kokoajan. Sitä ei oikeastaan sillä hetkellä huomaa kuinka alkaa sisustaa erillä tavalla, sitten vasta jälkeenpäin näkee sen mistä on lähdetty ja mihin tultu..

  Mukavata viikonloppua sinullekkin!

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus!:)
  Eikö olekin ihanaa, kun sisustus ei ole niin vakavaa, asetelmia voi muuttaa ja ostaa joskus kankaita...;)tai antaa olla, kun ei jaksa tai voi;)

  Hali!

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia ja mukavia juttuja taas sulla.
  Piristi mukavasti näin sunnuntai-iltana, kun laskuja maksaessani eksyin taas tänne fiilistelemään.
  Tää on hyvä, piä tästä kiinni ja tuota meille juttuja ja kauniita kuvia nautittavaksi!
  Hyvää viikon alkua!

  VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)