torstai 18. marraskuuta 2010

Köökinpuolella

Torstaitervehys meijän keittiöstä:).  Tunnustauvun ihan keittiöimmeiseksi.  Aamut alakaa mukavasti kera kahvin, voikkarin ( tätä nykyä myös piparin ) ja sanomalehen.  Arkiaamusin joutusammin ja viikonloppusin verkkasemmin.  Ruuanlaitto rentouttaa, kun saa sen nykysin tehä ilman kiirettä. Ei nimittäin ennää pieniä nälkäänäkeviä pyöri helmoissa:)  Leipominenkin maistuu ( ei pakkopullaa ...) Vieraat jututetaan ja kestitään tässä pöyvän ääressä. Sammoin tuunaukset, piperrykset ynnä muut sen sortimentin hommat on tähän hyvä levitellä.  Että tämmöttistä tännään...       Mukavaa loppuviikkoa:)

5 kommenttia:

 1. ihanan näköinen keittiö sieltä kurkistaa!
  minäkin tykkään ruuan laitosta mutta porukka onkin pieni, toinen pojista jo maailmalla:(
  helmoissa pyörii enää leevi:)

  leppoisaa iltaa ja hyvää yötä<3
  lämmin halaus ystävälle,
  päivi

  VastaaPoista
 2. Kaunis keittiö! Ihana tiiliseinä!!! Ei minullakaan enään ole aikoihin pieniä jalkoja pyörinyt jaloissa, nautin aamukahvit rauhassa kiirettömästi.

  VastaaPoista
 3. Ihana on kööki sulla =) ja mukavata siellä on varmasti touhustella. Varmaan tulle makoisat pottulaatikkko imellykset jouluun. Kyllä keittiö on tosiaan paras paikka maalimassa sitte petin perrään, heh.

  VastaaPoista
 4. Kiva että jätit "puumerkin" blogiini niin löysin tieni Sinun sivuillesi :-) Kauniita kuvia! Mukavaa joulunalusaikaa Ouluun! Itse odottelen leikkausaikaa...
  Terkuin Terhi Amalias Hemistä

  VastaaPoista
 5. Mukava, kun kävit vierailulla blogissani, niin löysin tnne kivaan blogiisi. :)
  Ihanan kodikas keittiö, kauniita astioita!

  Iloista viikonlopunjatkoa!

  VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)