sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Melekein niinku ennenvanahaan



  Sillon syötiin piimäkakkua.  Se paistettiin kyllä pellillä eikä näin fiinisti ruusuvuokassa...





  Ainekset kyllä mitattiin kahavikupilla, niinku tässäkin ohojeessa :

  2 kkp sokeria
  1 kkp sulaa voita
  1 muna
  3 kkp vehnäjauhoja
  1 tl soodaa
  1 tl kaardemummaa
  1,5 kkp piimää

  Kaikki aineet vaan sekasin ja paistetaan 175 asteessa tunti.  Tajuttoman hyvvääää...






  Siinä piimäkakun syönnin lomassa kateltiin sitte Heikkiä ja Kaijaa.  Ei palajon näitä värejä lautaselta kuuskymmentäluvulla löytyny...




  


  Taitaa olla tämän kevvään aurinkoisin päivä tännään.  Peipposenkin jo kuulin...






  Monet kiitokset kun meillä kylläilit, lintujen liverrystä, ilua ja aurinkua tulevaan viikkoosi toivottaa kammarin Lovviisa :)





  

12 kommenttia:

  1. Kiitoksia reseptistä. Täytyypi joskus kokeilla :)
    Meillä ollut harmaan kalsea ja sateinen päivä ihan koko hela päivä.
    Sää vähän niin kuin emäntäkin ;)
    Mukavaa sunnuntaita sinulle.
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
  2. Ihanan tunnelmalliset kuvat ja tuo kaakun ohje tulee talteen, kiitos! :D

    VastaaPoista
  3. On herkullisen näköinen kakku, minäkin laitoin ohjeen talteen, jos joskus tulis kokeiltua. Auringosta on tänään saatu nauttia :)

    VastaaPoista
  4. Nam, piimäkakku on hyvää. Harvoin sitä enää missään saa. :) Kivaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa vanhanajan tunnelma!!!

    VastaaPoista
  6. Namskis, aikaa on siitä kun olen piimäkakkua syönyt....saiskos piimää jostain samanlaisessa annoskipossa kuin maitoa...?

    VastaaPoista
  7. Ihania nostalgiatunnelmia♥
    Äitini teki aikoinaan piimäkakkua, jos vieraita oli tulossa ja minä onnekas olin yleensä se, joka sai nuolla taikinakulhon. Se maistui ehkä vielä paremmalta kuin paistettu kakku:D
    Suloista sunnuntai-iltaa♥

    VastaaPoista
  8. Oi mäkin muistan äidin tekemän piimäkakun, ihana muuten tuo ruusuvuoka :)

    VastaaPoista
  9. Kaunein näkemäni piimäkakku, että kyllä sitä kauan katselisi ennenkuin malttaisi maistella. Piimäkakku on maukasta ja säilyykin tosi kauan, niin ellei se sitten hupene muutaman palan jälkeen, niinkuin suitsait sukkelaan parempiin suihin:) Kiitos resepstistä.
    Peipposia käy tässä meidänkin lintulaudalla ja nappasinpa kuvan jos toisenkin heistä:))
    Niin näkyy kuvissasi kaunista auringonpaistetta!
    Kiitos samoin aurinkoa ja iloa myös Sinun kauniiseen viikkoosi:)

    VastaaPoista
  10. Kauniit kuvat ja kaunis ruusukakku;)
    Muistan äitini tuota leiponeen meille, kun olimme lapsia, siskoni ja minä:)

    VastaaPoista
  11. Ihania muisteluja:)
    Me ollaan katseltu Heikkiä ja Kaijaa sekä Rintamäkeläisiä DVD:ltä. Ihania nuo vanhat sarjat:)
    Lopetin Susanne-blogini, mutta minulla on pienimuotoinen kuvablogi jäljellä. Jos haluat tule kurkkaamaan:)

    VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)