maanantai 15. marraskuuta 2010

Sulassa sovussa

Nimittäin sipulit ja ruusukaalet ennen pattaan joutumista:). Eilettäin laiteltiin issäinpäivän ruuaksi  possun kaslerpaistia, uunivihanneksia ja -juureksia kera pottumuusin. Paistista vaan pannulla ruskistettiin pinnat kiinni ja possu köllimään muitten hökkeitten kanssa uuniin. Nesteeksi vettä ja semmottinen fonduejuttu, maustepippureita ja pari laakerinlehteä.  Ensin max-lämmöllä puoli tuntia (murreuttaa lihan), sitte 200 astetta  noooooin tunti per kilo. Ja eikäkö syömään...:)

2 kommenttia:

  1. Hyvä ruoka ollut teillä eilen. Meillä syötiin isänpäivänä lihamureketta, perunoita ja salaattia.

    Ruusukaaleista en pidä, niissä on outo maku minusta. Kivan näköisiä ne kyllä ovat, usein laitan niitä koristeeksi.

    VastaaPoista
  2. ihana ruoka!
    paitsi etten syö lihaa mutta
    muut noista kyllä kelpaa:)
    meillä syötiin tai miehet ,uuniperunoita ja hirvipataa.
    mie söin vihreää...

    leppoista iltaa ystävälle<3
    mie riennän seuraavaan blogiin!
    ja hih, nautin etukäteen huomisesta vapaapävästä:)

    lämmin halaus<3
    Päivi

    VastaaPoista

Ilahutat minua viestilläsi, kaunis kiitos:)